HomeSocietatEl projecte Musclera Vertical guanya el concurs per dissenyar un nou mirador...

El projecte Musclera Vertical guanya el concurs per dissenyar un nou mirador al Canal Vell del parc natural del delta

El projecte Musclera Vertical d’Albert Chavarria, Joana Solà i Jordi Barceló ha estat la proposta guanyadora del concurs d’idees per dissenyar un nou mirador a la bassa del Canal Vell. El Parc vol construir, amb la col·laboració del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic un nou mirador en aquest emplaçament. El mirador s’ubicarà a la finca Bombita de Deltebre, en uns terrenys propietat de l’Estat i que formen part de la xarxa Natura 2000.

L’equip guanyador del concurs s’encarregarà de la redacció del projecte executiu per a la construcció del mirador, per un import de 12.000 €.

El Parc Natural va obrir el concurs d’idees el mes d’octubre passat. S’hi han presentat un dotzena de projectes: cinc procedents de les Terres de l’Ebre, cinc de Barcelona, una de Girona i una de Mallorca. A més de l’obra guanyadora, el jurat també ha fet constatar la qualitat de dues propostes més: “Ascens al Delta” i “Conèixer el Panyo”.

El concurs ha comptat amb el suport del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya-Demarcació de l’Ebre, el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de les Terres de l’Ebre, el Servei Provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i l’Ajuntament de Deltebre.

Els miradors del Parc Natural del Delta de l’Ebre s’han convertit en una de les infraestructures més populars i utilitzades pels visitants. Majoritàriament i estratègicament situats al voltant de les basses, permeten descobrir i admirar els alts valors naturals d’aquests rics, però alhora fràgils, espais naturals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies