HomeEducacióEl projecte social Remsa convoca les primeres beques per Impulsar el Talent...

El projecte social Remsa convoca les primeres beques per Impulsar el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre

Aquest curs serà el primer que es posaran en marxa les beques ‘Impulsant el Talent del Futur de les Terres de l’Ebre’ del projecte social Remsa. L’objectiu és posar en valor la cultura de l’esforç i reconèixer aquells estudiants que destaquin tant pels seus resultats acadèmics com per la seva participació en formació extraescolar, activitats esportives i en el teixit associatiu.

El programa de beques al talent jove es vol consolidar com un dels pilars del Projecte Social Remsa després de diverses experiències de col·laboracions solidàries en l’impuls a la recerca científica. El director general de Remsa Memorial, Fernando Muiño, subratlla que l’objectiu de les beques és “donar un impuls als joves amb talent del territori i premiar-los pel seu esforç”.

La convocatòria de les beques està oberta als alumnes de 4t d’ESO de tots els instituts de les Terres de l’Ebre. Aquells estudiants que vulguin participar hauran de cumplir certs requisits com per exemple tenir un nota global mínima de 7,5 punts. Els participants s’hauran d’inscriure al formulari que hi ha al web beques.remsamemorial.com.

D’aquesta manera, s’atorgaran dues beques per als estudiants classificats. Aquells que hagin obtingut millor puntuació podran triar entre un ordinador portatil d’última generació o bé fins a 1.500€ per invertir en formació.

El lliurament de les beques es resoldran seguint criteris tècnics i meritocràtics i hi ha temps per presentar-se fins a finals de setembre d’enguany. La nota de l’expedient acadèmic tindrà un pes important en la valoració final. Però no serà l’únic criteri. També es valorarà la participació de l’alumne en activistats extraescolars de caire esportiu, cultural o formatiu. A més, també es tindrà en compte la seva implicació en el teixit associatiu o la seva participació en voluntariats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 24

Últimes notícies