HomeSocietatEl projecte Vincles prepara una quinzena d'activitats d'acompanyament a la criança a...

El projecte Vincles prepara una quinzena d’activitats d’acompanyament a la criança a Amposta

El projecte Vincles, la iniciativa d’acompanyament a la criança impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d’Intervenció Socioeducatiu ha preparat una quinzena d’activitats, que tindran lloc del setembre al desembre a l’Espai Km 0 de l’Oficina de Turisme d’Amposta.

Seguint en les seues tres línies d’actuació ‒embarassades, famílies i conferències‒, els serveis socials, educatius, de salut i de lleure de la ciutat han organitzat un seguit d’activitats per treballar els vincles familiars.

De l’espai nadó-biblioteca per a infants no caminadors o el de joc i relació, a xerrades sobre l’embaràs, la interacció dels infants amb l’entorn o les joguines, a més de tallers de musicoteràpia o massatge infantil són algunes de les activitats gratuïtes que hi ha programades fins al desembre. Com a novetat, este any s’oferirà servei de cangur durant les xerrades i a les activitats per a embarassades.

El projecte Vincles és una acció impulsada per la Biblioteca Sebastià Juan Arbó i el Servei d’Intervenció Socioeducatiu (SIS03) de l’Ajuntament d’Amposta en col·laboració amb el Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP), les llars d’infants i l’àrea de psicologia i la de pediatria del CAP.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies