HomePolíticaEl PSC d'Alcanar presenta la renovada llista de cara a les municipals

El PSC d’Alcanar presenta la renovada llista de cara a les municipals

La candidata a l’alcaldia d’Alcanar, Neus Sancho, va presentar la llista en un acte celebrat al casal Trinitari Bel amb el grup de persones que l’acompanyen en la candidatura del PSC, per tal d’aconseguir fer un tomb al davant de l’alcaldia, després de setze anys de govern d’ERC.

Ha estat un mandat molt dur en què a l’oposició no se’ns ha tingut en compte per a res, tot i l’oferiment constant que li he fet a l’alcalde especialment en moments complicats com per exemple la pandèmia i els aiguats del 2021, hagués sigut molt positiu que la gent ens hagués vist tots junts. Tot i això, he estat al costat de la gent, braç a braç, perquè no necessito el permís de ningú“, va comentar Neus Sancho.

És una llista molt renovada amb gent que prové de tots els àmbits de la societat civil i que representa a Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja. Un equip de gent preparada i amb experiència tant en l’aspecte públic com amb el privat disposada a deixar-se la pell perquè el municipi en el seu conjunt sigui un referent de prosperitat” destacaven.

La Neus Sancho vol fer “una aposta pel turisme com a un dels eixos principals del  projecte que encapçala, el municipi destí turístic tot l’any. Obrir a concurs d’idees la remodelació i adequació de la façana marítima. Alcanar, les Cases i Alcanar platja, Smart City  per tal de ser un referent en el sector de les noves tecnologies, wifi gratuït, fanals intel·ligents per a càrrega de mòbil i vehicles elèctrics i passos de vianants intel·ligents, tot això per assolir que sigui destí turístic intel·ligent” apuntava l’alcaldable que afegia que “Impulsar un projecte de comunitat energètica per a reduir la factura de llum a tots els veïns i veïnes. La seguretat ciutadana també és una de les prioritats, necessitem més efectius de policia local per tenir patrulla de proximitat a Les Cases i Alcanar Platja“.

Seguia dient que “L’activitat econòmica i que els joves es quedin a viure al poble també són la clau de volta de les nostres propostes perquè la gent se senti a gust , es pugui guanyar la vida i no hagi de marxar fora per manca d’oportunitats. Donarem ajuts als emprenedors i una política d’habitatges perquè la gent jove, també disposi d’habitatge“.

Més assistència sociosanitària per a la gent gran i, recuperar especialitats mèdiques als CAP. En definitiva un poble amb esperança i ganes de futur que deixi enrere el passat al que sempre es remunta l’actual govern com excusa per amagar la seva falta d’ambició. Farem un govern fort què tindrà com a únic objectiu a la gent per damunt de tot“, va emfatitzar Neus Sancho.

En els primer llocs que formen la candidatura estan:

  1. NEUS SANCHO SANZ
  2. ROBERT GILABERT CUENCA
  3. GEMMA PUJADAS ROMERO
  4. MARIA DOLORES FIBLA GONZALEZ
  5. FRANCESC JOSEP MIRÓ MELICH
  6. JUAN JOSE CARLES CHARTA
Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 9 = 16

Últimes notícies