HomeSocietatEl restaurant Rodamar de l'Ampolla guanya el 'Joc de Cartes'

El restaurant Rodamar de l’Ampolla guanya el ‘Joc de Cartes’

El restaurant ‘Rodamar‘ d’Hèctor Roda es va adjudicar el títol honorífic de tenir la millor recepta amb ostró. El programa ‘Joc de Cartes‘ va escollir ahir dimecres al vespre entre quatre restaurants de L’Ampolla. El vot de qualitat de Marc Ribas, presentador del programa, va decidir finalment a favor de l’establiment ‘Rodamar‘, després que en les puntuacions que s’havien designat entre els quatre restauradors, estiguessen d’allò més igualades.

Els quatre candidats del concurs eren Can Marqués, regentat per Lorena Barberà, Rodamar, d’Hèctor Roda; El Bama Beach Club d’Aitor Ema i el restaurant del Mar, dirigit per Sílvia Márquez.

Els concursants tenien que valorar entre cinc característiques diferents: la millor recepta amb ostró, l’espai, la cuina, el menjar, el servei i el preu sumant-se al còmput global el vot del Marc’.

 

Marc Ribas dona el vot de qualitat

Després de passar pels quatre restaurants, va haver de decidir el vot de qualitat del xef Marc Ribas.

Finalment la puntuació del xef Marc Ribas amb un 7,9 li va donar la victòria a l’establiment d’Hèctor Roda, que va acabar amb una puntuació total de 7,4. L’establiment Bama Beach Club amb un 7,3 es quedava a 1 dècima de la victòria el qual va rebre una puntuació per part del xef de 8,4. En tercer lloc, va quedar la Can Marques amb una puntuació de 6,6 i amb el quart lloc, el Restaurant del Mar amb un 6,4.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

19 + = 28

Últimes notícies