HomeTurismeEl sector turístic de la Terra Alta espera una ocupació del 100%...

El sector turístic de la Terra Alta espera una ocupació del 100% durant la Setmana Santa

Els Càmpings, cases rurals, i hotels a les Terres de l’Ebre esperen una Setmana Santa de plena ocupació. Concretament, a la Terra Alta, la previsió del 9 al 14 d’abril és del 80% i del 14 al 18 d’abril del 100%, i s’espera tenir una ocupació plena, amb reserves d’última hora. D’altra banda, a la costa ebrenca l’ocupació ronda el 50% de dilluns a dimecres i arribarà al 70% de dijous a diumenge.

Els hotelers es congratulen que serà el primer període de vacances en què el sector treballarà en plenes condicions des de la pandèmia i que la previsió d’ocupació és molt bona, amb ocupacions que poden arribar al 100%, sobretot durant els dies festius. La climatologia és un dels factors que més condicionarà les reserves d’última hora i els hostalers esperen que millore per augmentar els percentatges d’ocupació.

Per altra banda, la incertesa que el sector arrossega des de la pandèmia, s’associa ara a le conseqüències de la guerra, com l’augment de preus de carburant, electricitat i transport. La situació ha fet que alguns establiments hagen optat per la compra anticipada per evitar augment de preus a última hora.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies