HomeSocietatEl SOC registra les primeres ofertes de feina a la planta de...

El SOC registra les primeres ofertes de feina a la planta de Kronospan a Tortosa

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha registrat tres ofertes de feina per cobrir les vacants d’electromecànica: 2 de responsables, 7 d’electromecànics i 15 de mecànics de manteniment, a la multinacional de la fusta Kronospan per a la planta que construeix al polígon Catalunya Sud de TortosaLa incorporació es preveu per a finals del mes de maig. Paral·lelament, s’aniran obrint fins a 12 ofertes de feina.

El SOC té una trentena de currículums registrats que encaixen amb els llocs de feina d’electromecànica i ha contactat amb 112 potencials candidats. També s’ha contactat amb els instituts ebrencs on es cursen els cicles formatius d’electricitat i mecànica.

La resta d’ofertes amb què treballa el SOC i Kronospan com analistes de laboratori; conductors de maquinària pesant; control de magatzem; conductors; maquinistes i altres. L’empresa oferirà la possibilitat de donar suport als candidats amb potencials accions formatives si és necessari, a través dels programes ‘Forma i Insereix‘ i ‘FP Dual’ d’Empresa i Treball. El Departament ha ofert les oficines territorials del SOC o la seu de la Generalitat per fer les entrevistes i altres accions.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 50

Últimes notícies