HomeSocietatEl socialista Xavier Sabaté, nomenat president del Green New Deal BCL

El socialista Xavier Sabaté, nomenat president del Green New Deal BCL

El regidor socialista de Flix, Xavier Sabaté, ha estat nomenat president del Green New Deal BCL, un projecte que promou la proliferació d’energia renovable als principals polígons logístics de Catalunya. BCL Catalunya agrupa els polígons logístics del Port de Barcelona, el de Tarragona, el Consorci de la Zona Franca, l’organisme públic de gestió de polígons CIMALSA i també altres polígons privats.

Des dels centres logístics s’ha decidit fer una aposta per promoure la generació d’energia renovable -principalment a través de plaques solars- en les mateixes instal·lacions però també que la ciutadania se’n puga beneficiar. “No som instal·ladors de plaques fotovoltaiques, busquem com traure rendiment per a fer més competitives les empreses i fer-ho amb un ús més eficient de l’energia”, ha recalcat Sabaté en declaracions al digital Tarragona21.

Xavier Sabaté actualment és regidor de Medi Ambient a l’Ajuntament de Flix, portaveu del PSC al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i cap de projectes ambientals al Port de Barcelona.

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 79

Últimes notícies