HomeUrbanismeEl solar de les Cases Vallés a Santa Bàrbara convertides en un...

El solar de les Cases Vallés a Santa Bàrbara convertides en un nou pàrquing

Després de l’ensorrament parcial dels edificis i l’enderroc dut a terme per la part propietària, l’Ajuntament va negociar l’adquisició del solar, havent signat la compravenda el passat 16 de setembre per 40.865 euros + IVA.

El 30 de novembre es van iniciar els treballs per compactar el terra, i posteriorment es va procedir a formigonar tot el solar, així com una part del carrer Travessia Vallés. El resultat és un ampli espai totalment pla d’uns 400 metres quadrats, sense barreres arquitectòniques, al qual s’ha donat una lleugera pendent de manera que les aigües pluvials desemboquen al carrer Major.

S’han habilitat 14 places d’aparcament disposades en dues fileres de 7, amb espai central per poder maniobrar. Una de les places està destinada a conductors amb mobilitat reduïda. També s’ha procedit a plantar dos arbres, que a l’estiu proporcionaran una mica d’ombra, amb un sistema de reg per degoteig, i també s’ha deixat preparada la preinstal·lació per a poder col·locar una font i un sistema d’il·luminació.

Les obres han estat realitzades per l’empresa local Construccions M. Piquer amb un pressupost inicial de 14.141,25 euros + IVA, i una ampliació posterior de 3.198,17 euros + IVA per arranjar el tram del carrer lateral, així com alguns petits treballs addicionals.

Font: La Plana Ràdio

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 23

Últimes notícies