HomeEsportsEl TKD Alfaro d'Amposta campió de Catalunya de taekwondo per equips en...

El TKD Alfaro d’Amposta campió de Catalunya de taekwondo per equips en les categories sub-21 masculina i cadet femenina

ESPORTS // El TKD Alfaro d’Amposta va demostrar el seu gran potencial, convertint-se en un dels clubs més destacats del Campionat de Catalunya sub-21 i cadet, disputat al poliesportiu de la Mar Bella de Barcelona.

El club ampostí es va imposar en la competició per equips de les categories sub-21 masculina i cadet femenina.

En la sub-21, es van penjar la medalla d’or, Arnau Fumadó en pes lleuger;-74, Andreu Pérez Campos, pesat +87, la plata per Pau Carles Fernández, ploma, -74 i el bronze de Gerard Domínguez en pes lleuger, -74. L’equip ampostí va ser campió, compartint podi amb el Nazaret segon i el Toledo Dong Yang, que van acabar en segon i tercer lloc.

En la categoria cadet femenina, medalla d’or per Rut Sanz en pes mig, -55; Núria Gelabert en semipesat, -59, i Marta Domínguez en superlleuger, -47, obtenint el títol de campiones per equips, per davant del Damián de Reus i My Ju Cunit, que van ocupar el segon i tercer lloc respectivament. En la competició masculina medalla d’or per Erik Estorach en pes mig, -61.