HomeSocietatEl xef del Citrus d'Alcanar del Tancat de Codoniu Aitor López opta...

El xef del Citrus d’Alcanar del Tancat de Codoniu Aitor López opta a ser ‘Xef Balfegó’

El concurs internacional de gastronomia professional CHEF BALFEGÓ, que premia i reconeix els cuiners que millor preparen la tonyina roja, ja té els cinc finalistes de restaurants espanyols d’aquesta nova edició, la VI. Competiran pel guardó: Alberto Montes Pereira, segon xef del Restaurant Atrio*** de Càceres; Jaume Marambio Cortés, del restaurant Alapar de Barcelona; Aitor López Martínez, del restaurant Citrus d’Alcanar (Tarragona); Daniel Álvarez Quintans, del Restaurant Audrey’s* de Calp (Alacant), i Adán Cordero Lorenzo, segon xef del Restaurant Hotel St. Mauro, a Luxury Collection, de Madrid. A ells se sumaran pròximament un cuiner italià, un altre alemany i, per primera vegada un portuguès, que estan sent seleccionats als seus països d’origen respectius. 

I és que, com a novetat d’aquesta edició, Chef Balfegó celebra una semifinal a Portugal, país que participa per primera vegada al concurs, una altra a Alemanya, que ja va competir l’any passat amb el seu primer semifinalista, Maximilian Krämmer, del restaurant Scheck- in Kochfabrik, a la localitat alemanya d’Achern, i una altra a Itàlia, que participa per tercera vegada. 

Cal recordar que el finalista italià del 2022, Gianluca Monni, del restaurant La Dispensa d’i Balocchi, a Piacenza (Itàlia), va ser proclamat guanyador de la cinquena edició del concurs gastronòmic professional Chef Balfegó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies