HomeCulturaEl XV premi Federico Mayor Zaragoza proposa com a temàtica la igualtat...

El XV premi Federico Mayor Zaragoza proposa com a temàtica la igualtat entre dones i homes

Dones i homes en igualtat, este és el tema de la XV edició del premi Federico Mayor Zaragoza, un certamen de creació de vídeos dirigit a estudiants impulsat per l’Associació d’Amics i Amigues de la UNESCO de Tortosa amb l’objectiu de crear consciència i sensibilitzar sobre la igualtat de dones i homes i alhora, buscar solucions i compromisos en un tema que implica a tothom.

Es tracta d’un premi que ha comptat des dels seus inicis amb la complicitat del campus Terres de l’Ebre de la URV, una col·laboració que ja va guanyar en l’anterior edició, ja que el campus ebrenc va reforçar els seus vincles amb esta entitat i es va implicar en l’organització del premi. Tot plegat referma el compromís de la Universitat Rovira i Virgili amb els valors que promou la UNESCO.

La convocatòria del premi s’obre el pròxim 24 de gener i està adreçada principalment als centres educatius del conjunt del país. Hi pot participar des de l’alumnat que cursa tercer cicle d’educació primària fins a estudiants universitaris. També s’hi poden inscriure entitats i institucions.

Els participants han de presentar un clipmetratge de dos minuts de durada com a màxim i tenen temps de fer-ho fins al 25 de març.

La dotació del Premi és d’un primer, segon i tercer premi per a cada categoria de 400, 250 i 150 euros, respectivament.

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 66 = 75

Últimes notícies