HomeSocietatEls 'Amics dels Josepets' preparen la novena edició de la Ruta Mossèn...

Els ‘Amics dels Josepets’ preparen la novena edició de la Ruta Mossèn Sol

Per commemorar la festivitat de Mossèn Sol, l’associació Amics dels Josepets ha preparat una visita guiada per diferents espais d’interès patrimonial de la ciutat històrica i del nucli antic de Tortosa, i un esmorzar de germanor.

L’activitat tindrà lloc el matí del diumenge 5 de febrer de 2023. El punt de trobada serà la plaça de la Catedral, a les 9.00 h. Enguany la ‘ruta Mossèn Sol’ tindrà el següent itinerari:

  1. Inici: Plaça de la Catedral (9.00 h).
  2. Visita a l’espai Cota Zero.
  3. Passeig per l’eix format pels carrer Santa Anna, Major de Sant Jaume, Pintor Antoni Casanova i Major de Remolins.
  4. Costa del Célio i pujada fins el Castell de Tenasses
  5. Fi: Castell de Tenasses (11.00 h aprox.)

Sobre les 11.00 h es farà el tradicional esmorzar de germanor i el sorteig d’obsequis entre els participants; enguany l’esmorzar no es celebrarà al poliesportiu del col·legi Sant Josep com era habitual els altres anys sinó al castell de Tenasses. La ruta és gratuïta i, opcionalment, qui vulgui podrà adquirir allí mateix el tiquet de l’esmorzar per 5 euros.

L’associació Amics dels Josepets pretén ser el punt de trobada de l’extensa comunitat dels Josepets, és a dir, de les persones que custodien amb estima el seu pas pel col·legi Sant Josep de Tortosa —que va tancar les seves portes l’any 2000— i en volen conservar la memòria. Actualment, l’associació compta amb un centenar de socis i un miler de seguidors al Facebook. Però darrera d’aquestes xifres, la comunitat dels Amics dels Josepets és molt més extensa perquè hi podem trobar les generacions d’antics alumnes que es perllonguen en el temps fins moltes dècades enrere; el conjunt de mestres i professors que van treballar al col·legi; representants de l’AMPA; i moltíssimes altres persones que es consideren amigues i amics del col·legi Sant Josep.

Les celebracions de la festivitat de Mossèn Sol es completen amb l’eucaristia en honor al beat Manuel Domingo i Sol, presidida per l’excel·lentíssim i reverendíssim senyor Jesús Pulido, bisbe de Coria-Càceres i Sacerdot Operari Diocesà, que tindrà lloc el dia 29 de gener a les 12 h al Temple de la Reparació.

Més informació a la web de l’associació (http://amicsdelsjosepets.com) i a la seva pàgina de Facebook (http://facebook.com/amicsdelsjosepets)

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 72 = 80

Últimes notícies