HomeMedi AmbientEls biòlegs catalans organitzen unes jornades sobre biodiversitat i aqüicultura a La...

Els biòlegs catalans organitzen unes jornades sobre biodiversitat i aqüicultura a La Ràpita

Les Terres de l’Ebre són el focus d’interès de les Jornades Professionals de Biòlegs, que organitza el Col·legi de Biòlegs de Catalunya (CBC) els dies 2 i 3 de juny a l’Auditori Sixto Mir de La Ràpita.

En concret, l’esdeveniment donarà a conèixer les principals iniciatives que duen a terme els biòlegs que exerceixen en este territori. Així, les sessions avaluaran els ecosistemes i la biodiversitat de les Terres de l’Ebre, a més de pràctiques com l’aqüicultura o l’agricultura ecològica.

La inauguració es durà a terme este divendres 2 de juny, a les 9:30 h del matí, i comptarà amb la participació de Sergi Tudela CasanovasDirector General de Política Marítima i Pesca Sostenible, Jesús Gómez Fernández, Director dels Serveis Territorials a les Terres de l’Ebre, Lluís Tort i Bardolet, degà del Col·legi de Biòlegs de Catalunya i Jordi Carreras Doll, vicedegà del CBC.

El programa de les Jornades, que comptaran amb la participació d’investigadors, biòlegs i altres professionals, inclou ponències dedicades a la gestió d’aiguamolls de depuració al Delta de l’Ebre, a l’agricultura ecològica i la conservació de la natura a la Reserva Natural de Riet Vell, a la regressió del Delta de l’Ebre o a la gestió d’espècies invasores com el cranc blau o el caragol poma al Delta

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 93

Últimes notícies