HomeSocietatEls Bombers estrenen un nou mapa interactiu que permet fer el seguiment...

Els Bombers estrenen un nou mapa interactiu que permet fer el seguiment en temps real de tots els incendis

La Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, del Departament d’Interior, ha publicat en fase de proves un mapa interactiu que permet consultar les actuacions dels Bombers de la Generalitat.

Esta eina, que es pot consultar en la pàgina principal de l’apartat web de Bombers, informa en temps real de tots els incendis de vegetació, els forestals, els agrícoles i els urbans. Cada incendi inclou la ubicació del foc i els mitjans que hi treballen i la informació a temps real, l’aplicació es va actualitzant cada 10 minuts.

El projecte, que s’està acabant de desenvolupar, inclourà a partir del setembre la fase de cada incendi, amb un color diferenciat de la icona que l’identificarà (actiu, estabilitzat, controlat o extingit) i un filtre de cerca que permetrà buscar incendis en funció de la fase. Estos mesos de campanya d’estiu serviran per a detectar altres possibles millores per oferir una informació de servei de més qualitat.

El visor, que s’ha creat amb el suport de l’àrea de tecnologies de la informació i la comunicació i el Servei de Difusió del Departament d’Interior, permetrà conscienciar la societat sobre l’escenari real en cas d’una emergència, així com millorar la informació al seu abast. Això ajudarà la ciutadania a actuar de manera conscient, facilitant les tasques dels serveis d’emergències, evitant estar als llocs on hi ha incidents o amb risc potencial, i prenent les mesures més adequades en cas de trobar-s’hi per tal de prevenir riscos i minimitzar danys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + = 13

Últimes notícies