HomeTerres de l'EbreEls establiments de Sant Jaume d’Enveja s’adhereixen a la campanya ‘Comerç...

Els establiments de Sant Jaume d’Enveja s’adhereixen a la campanya ‘Comerç de Confiança’

MONTSIÀ // La Cambra de Comerç de Tortosa ha lliurat els segells ‘Comerç de Confiança’ als establiments de Sant Jaume d’Enveja, que s’han adherit a esta campanya. El segell ‘Comerç de Confiança’ acredita que els comerços complixen els protocols sanitaris i de seguretat establerts en el Protocol i Guia de bones pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç.   

L’alcalde de Sant Jaume d’Enveja, Joan Castor, que estava acompanyat per la regidora de Comerç i  Promoció Econòmica, Àngels Garriga, ha manifestat que al seu municipi aposten per tenir establiments segurs, “perquè des del primer moment hem volgut estar al costat i acompanyar l’empresari del nostre poble, facilitant-los tota la informació i ajudes possibles. En este segell de comerç de confiança ajudem a complir els protocols sanitaris i de seguretat, segons la Guia de bones pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç. Per tant, d’esta manera garantim als nostres visitants i clients un entorn de confiança per a continuar realitzant les seues compres”. Per la seua banda, la regidora Àngels Garriga ha destacat que els establiments comercials de Sant Jaume d’Enveja han fet un gran esforç en l’adaptació contínua a les noves circumstàncies, “oferint qualitat i bon servei a tots els seus  clients. Que la Cambra de Comerç ens puga certificar este treball realitzat ens dona les màximes garanties i reconeixement al treball ben fet”.

Des de la Cambra de Comerç, el seu gerent, Francesc Minguell, ha comentat que des del primer dia que es va posar en marxa esta iniciativa el resultat ha estat molt bo, “destacant el gran paper d’alguns ajuntaments del territori ebrenc plenament identificats amb la proposta de la Cambra de Comerç, donant-li màxima cobertura i difusió”. D’una manera senzilla i telemàtica, aportant la documentació requerida i una declaració responsable
d’acord amb l’elaboració del corresponent protocol d’actuació, el comerç obté este distintiu que a la vegada el diferencia i el situa en un clar avantatge competitiu.

 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies