HomeSense categoriaEls restaurants de l’Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Els restaurants de l’Ampolla engeguen les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

EDICIÓ PAPER // Un total d’onze restaurants de l’Ampolla participaran del 26 de setembre a l’11 d’octubre en les XXI Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, oferint diferents menús a un preu de 27 euros basats en este cereal que es conrea al delta de l’Ebre.

Coincidint amb l’època de la sega de l’arròs, un any més restauradors del municipi han preparat una proposta de menús que combinen este producte amb d’altres de proximitat com peix de la llotja de l’Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta.
A més, la marca d’arròs Nomen col·labora un altre any amb estes Jornades Gastronòmiques obsequiant els restaurants adherits amb arròs perquè l’utilitzen als seus menús.

Els restaurants participants en les XXI Jornades Gastronòmiques són: Bama Restaurant-Beach Club; Botavara; Can Piñana; Casa Llambrich-Juani Club Nàutic- Casa Montero; LaBarraca; La Roca Plana; Lo Goleró; Nova Devimar; Sol i Taperia lo Tipic.

Onze restaurants prepararan diferents menús tradicionals i altres d’innovadors del 26 de setembre a l’11 d’octubre

L’alcalde de l’Ampolla, Paco Arasa, lamenta no poder celebrar una festa tan tradicional com tots els anys. “Un cop més ens trobem al setembre, mes de sega i d’olor d’arròs madur, aquí tot igual i tot diferent, la natura fa el seu curs,  però natros hem de tenir cura dels que ens envolten, en estos moments hem d’estar tots junts però separats… sembla estrany… enguany no podrem gaudir de la festa tradicional de la sega amb el trillar de cavall, amb l’ensacat de l’arròs, la música de rondalla…”. Encara que serà  diferent, destaca que continuaran podent gaudir de l’arròs del Delta, “un producte fruit de l’esforç dels nostres pagesos, que serà preparat pels nostres restauradors al llarg d’estos dies de jornades gastronòmiques, arrossos tradicionals, de tota la vida i arrossos innovadors però sempre cuinats amb els productes de casa nostra, amb productes de la terra i del mar, la nostra mar mediterrània i el nostre Delta units per la tradició gastronòmica de la nostra  petita vila marinera”.

A més, com en la resta de l’any, els veïns i visitants podran gaudir de les rutes de natura i birdwatcking a la Bassa de les Olles-Parc Natural del Delta de l’Ebre i els Jardins d’Oliveres, i altres propostes com la visita i degustació als vivers de musclos i ostres, sortides guiades i activitats esportives, visita al Jardí Botànic Medicinal Ecoherbes Park, hípica i excursions a cavall, cursos de vela i windsurf i visita i tast a Can Kensho. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

70 + = 73

Últimes notícies