HomeSense categoriaEls tècnics del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya restauraran...

Els tècnics del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya restauraran la imatge de plata de la Mare de Déu de la Cinta

Els tècnics del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya s’emportaran este dijous 5 de març, cap a Valldoreix, la imatge de plata de la Mare de Déu de la Cinta, obra que va realitzar Francesc Via de S. XVIII, per tal de ser restaurada.

En aquest municipi ja es va restaurar anteriorment el retaule de santa Anna, ja que és on el Centre Restauració de Béns Mobles de Catalunya hi té la seu. Aquesta restauració està prevista que duré un mes.

Aquesta acció ha estat promoguda pel Capítol Catedral i pel Bisbat de Tortosa i sufragada per la Reial Arxiconfraria de la Mare de Déu de la Cinta i el suport de la Cort d’Honor de la mateixa advocació. Es calcula en un mes el temps que duraran els treballs de neteja i  restauració.

Des del Bisbat de Tortosa han informat que tota aquella persona devota de la Mare de Déu que estigui  interessada pot acudir el dijous 5 de març a les 17.00h per acompanyar el trasllat de la imatge

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 20

Últimes notícies