HomeSocietatEls xefs Freixa i Roncero inauguren la temporada 2022 de tonyina roja...

Els xefs Freixa i Roncero inauguren la temporada 2022 de tonyina roja Balfegó

Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comerç de tonyina roja, ha triat el MOM Culinary Institute per celebrar que els seus vaixells han culminat amb èxit la campanya de pesca de tonyina roja 2022. I ho ha fet amb un Kaitai –especejament a la manera tradicional japonesa d’un exemplar de 150 quilos. Aquesta exhibició culinària es va celebrar el dilluns 13 de juny a l’escola de cuina de Paco Roncero i va comptar, a més, amb la presència d’un altre xef d’excepció enamorat de la tonyina Balfegó; Ramon Freixa. Tots dos cuiners, que compten amb dues estrelles Michelin, van explicar, cadascun des del seu perfil, les diferents parts de la tonyina roja, les seves creacions més noves inspirades en elles i la versatilitat gastronòmica d’aquesta coneguda espècie.

A més de compartir els seus coneixements i avenços en l’aprofitament de la tonyina roja i mostrar algunes de les seves propostes i tècniques, els dos xefs van detallar als assistents com incorporen nous sabors i textures a les seves creacions. Freixa, basant-se en la seva cuina elegant i casual, i Roncero des de la seva perspectiva multisensorial i avantguardista.

L’acte també va servir de fòrum per anunciar la segona beca BalfegóWtalent. L’objectiu d’aquesta iniciativa, fruit de l’acord adoptat fa un any per Balfegó i el MOM Culinary, és promoure i impulsar la carrera acadèmica i professional de les dones al món de l’alta gastronomia i la restauració per trencar la bretxa de gènere existent a aquest col·lectiu, que forma part dels principis de la política de persones de Balfegó.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 27 = 35

Últimes notícies