HomeSocietatEn marxa el nou punt d'informació a Alcanar sobre les addiccions

En marxa el nou punt d’informació a Alcanar sobre les addiccions

Fa unes setmanes, l’Ajuntament d’Alcanar va anunciar l’obertura d’un punt d’informació sobre les addiccions al municipi. Amb l’inici del nou any, aquest punt es farà realitat i, a partir de demà, 11 de gener, les persones interessades podran accedir, tant de manera presencial com telemàtica, a través de les xarxes socials.

Àlex Subirats serà l’encarregat de coordinar el punt informatiu. Subirats, director de Subirats Addiccions i intervencionista familiar, afirma que “el problema de les addiccions és molt complex. Per això és necessari rebre informació i orientació sobre aquesta realitat perquè joves i famílies puguen disposar d’eines per a afrontar el risc que suposen les substàncies addictives per a persones i famílies”. L’atenció presencial s’oferirà amb freqüència quinzenal, el segon i quart dimecres del mes, d’11 a 12.30 h, al despatx 1.7 de la primera planta de l’Hotel d’Entitats d’Alcanar. També es pot contactar amb el servei a través del correu electrònic subiratsaddicions25@gmail.com, el telèfon 676996320 i les xarxes socials Instagram @subiratsaddiccions.i i Facebook @subiratsaddiccions.

Es tracta d’un punt que aspira a arribar a tota la ciutadania, però especialment al jovent, ja que es considera el grup més vulnerable davant les addiccions. En aquest sentit, la regidora de Joventut, Meritxell Ulldemolins, explica que “el punt pretén abordar, des de diverses àrees, la qüestió de les addiccions, que es poden donar situacions en àmbits familiars,  educatius, etc.”. A més, afegeix la regidora, “han estat mesos de coordinació i, finalment podem afirmar que el punt d’informació serà una realitat al municipi. Estem molt contents i contentes”.

Aquest nou servei ha estat el resultat del treball coordinat entre la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Alcanar i Àlex Subirats. De fet, al setembre, la Transeines, una ruta itinerant per a persones addictes en procés de recuperació, va aterrar a Alcanar i va servir com a catalitzador per a la posada en marxa d’aquest punt informatiu, un projecte que feia mesos que es gestava.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 1 =

Últimes notícies