HomeSense categoriaEn marxa el primer Festival de Dansa Oriental de les Terres de...

En marxa el primer Festival de Dansa Oriental de les Terres de l’Ebre

Després de l’èxit dels tallers de dansa oriental de fa dues setmanes a l‘Escola de Ball Quick Dance d’Amposta, portats a terme per la referent internacional en dansa oriental Devorah Korek, la impulsora de la iniciativa Maite Gil avança que ja s’està preparant per al proper 30 de març del 2019 el primer Festival de Dansa Oriental de les Terres de l’Ebre.

Per a preparar este nou festival, que no té precedents a les Terres de l’Ebre, a partir d’ara cada dissabte es portaran a terme tallers coreogràfics per a intentar implicar el màxim nombre de persones possibles, vingudes d’altres escoles de dansa del territori, per tal de poder preparar coreografies conjuntes tant a nivell grupal com individual. La participació de nou en este festival de la referent Devorah Korek, una experta mundial en esta disciplina, està pràcticament confirmada. 

“A les nostres terres no hi ha molta afició encara en dansa oriental, però a Vinaròs, Castelló  o València (la festa de moros i cristians és un bon exemple), ho tenen molt més arrelat des de fa molt més anys”, explica Gil. 

Gil fa 11 anys que dona classes de dansa oriental com a professora del Mètode Sarabia, i també des de fa tres anys és professora de pilates i de sensual dance i chair dance. A més, enguany ha posat en escena un nou format, Woman’s Fitness, una fusió de pilates, tècnica de dansa oriental i moviments de sensual i ball llatí. Gil també va crear l’Associació Cultural Rakkasha per a la difusió de la Dansa Oriental, que ha col·laborat en molts actes benèfics. 

“Poder celebrar el primer Festival de Dansa Oriental de les Terres de l’Ebre serà un bon reclam per a potenciar esta dansa a les nostres terres”, valora la professora. “M’agradaria que més gent conegués la dansa oriental. Hi ha alguna cosa de mi que em diu que ara és el moment”

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies