HomeSocietatEndesa reforça part de la xarxa elèctrica a Tortosa per a millorar...

Endesa reforça part de la xarxa elèctrica a Tortosa per a millorar el servei

Endesa ha finalitzat les tasques de millora tecnològica a la xarxa elèctrica de Tortosa. Ho ha fet amb la substitució de dos trams d’una de les línies principals del municipi que alimenta, entre d’altres, l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i l’estació de Renfe.

Per a fer estos treballs, s’ha obert una rasa als carrers Cristòfol Despuig, Miguel de Cervantes i Sant Joan Baptista, donat que es tracta d’una línia subterrània de mitjana tensió de 25 kV. S’ha intervingut en dos trams diferents de la línia (365 metres en total), en els quals s’ha substituït el cablejat convencional per una de nova tecnologia, d’alumini i de major secció, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi puga haver en un futur.

Estos treballs han suposat per a la companyia una inversió de més de 41.000 euros i milloren de manera directa, la qualitat del servei de 2.300 clients del municipi. A més, augmenten la capacitat de resiliència de la xarxa de mitjana tensió.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 77

Últimes notícies