HomeSocietatEndesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió al municipi...

Endesa reforma part de la xarxa elèctrica de baixa tensió al municipi de Xerta

Endesa ha finalitzat recentment els treballs de reforma de part de la xarxa elèctrica aèria de baixa tensió al municipi de Xerta, al Baix Ebre. La Companyia ha substituït el cablejat convencional de diversos carrers per un de nou, de tipus trenat, i que va grapat a la façana. D’aquesta manera, es guanya en seguretat, es reforça el servei i es redueix l’impacte visual. Aquests treballs, que s’han pogut realitzar de manera coordinada i gràcies al compromís de l’Ajuntament del municipi, suposen una millora en l’eficiència energètica de la xarxa i beneficien, de manera directa, la qualitat del servei d’un total de 300 clients de la vila.

Concretament, la Companyia ha actuat sobre els carrers Antoni Añón, Bisbe Sentis, Dos de Maig, Unió, Sant Antoni, del Calvari i Sant Josep. La Companyia ha substituït un total de 1.625 metres de xarxa aèria per una línia engrapada a la façana dels edificis. El nou cablejat instal·lat és de tipus trenat i de nova tecnologia, grapat a les façanes dels immobles. Aquesta mesura representa una reducció important de les mides i l’amplitud física de la línia, ja que les tres fases es mantenen unides, però aïllades, fet que evita contactes no desitjats per culpa del vent o d’altres agressions externes. El nou cablejat té un disseny més robust i resistent als fenòmens meteorològics adversos, alhora que es guanya en seguretat i queda molt més integrat en l’entorn urbà, ja que es redueix de manera notable el seu impacte visual. Així mateix, el nou cablejat té una secció més gran que l’antic, la qual cosa permet repartir millor les càrregues, garantir un subministrament més estable, absorbir eventuals puntes de consum, donar resposta al creixement vegetatiu i atendre possibles nous clients que hi pugui haver en un futur.

Aquests treballs, que han suposat una inversió de 35.000 euros per part de la Companyia, formen part del pla de millora de les infraestructures elèctriques d’Endesa a les Terres de l’Ebre i tenen l’objectiu de dotar la xarxa dels darrers avenços i millores tecnològiques de manera que es guanya en seguretat i fiabilitat, fet que reverteix en un millor servei a tots els clients.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 34 = 35

Últimes notícies

-->