HomePolíticaEnlairem celebra una assemblea oberta a la ciutadania per retre comptes a...

Enlairem celebra una assemblea oberta a la ciutadania per retre comptes a la ciutadania

El Centre Fluvial del Delta ha estat el lloc escollit per a dur a terme l’assemblea oberta a la ciutadania que, de forma periòdica, organitza Enlairem Deltebre per fer balanç de l’actualitat, i retre comptes als veïns i veïnes de l’acció que es realitza al consistori deltebrenc.

Aquesta vegada, l’assemblea ha estat centrada en el pressupost 2023, el més elevat de la història amb 21.580.000 €, com també en les ordenances fiscals, les quals s’han tornat a congelar, en els ajuts a les famílies i empreses, i també en les inversions de present i de futur. Pel que fa a aquest darrer punt, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “durant aquests quatre anys s’hauran invertit al voltant de 30.000.000 € al nostre municipi ja sigui amb inversió directa per part de l’Ajuntament o bé a través de subvencions o accions finançades per altres administracions”.

Relacionat amb la inversió, el portaveu del Govern, Andreu Curto, ha ressaltat que “els qui anomenen d’electoralista la nostra gestió, haurien de fer repàs de totes les inversions que estem duent a terme des de l’any 2015 fins a l’actualitat, com també del Programa de Govern amb el qual ens vam presentar a les eleccions de 2019 i on, per cert, s’incorporen propostes que ara certs grups de l’oposició es volen fer seves per activisme polític”.

Foto: Cedida

Mirant al futur, en el marc de l’assemblea s’ha ressaltat la rellevància dels diferents projectes que a hores d’ara s’estan treballant des de l’Ajuntament de Deltebre per tal que vegin llum el més aviat possible. Entre aquests, l’ampliació del Port de Deltebre o la recuperació de la Cambra Arrossera. Així, Soler ha remarcat que “tota l’acció transformadora que estem duent a terme ens permet consolidar Deltebre com a municipi de referència amb equipaments i serveis que fa uns anys es consideraven impossibles i que ara, amb gestió, treball i persistència, són possibles”.

Tot això – ha afegit la tinenta d’alcaldia de #DeltebreEficient, Lluïsa Ventura – estan immersos en un Pla d’Ajust Econòmic i també en un endeutament que superava els 9.000.000 €, i que ens van deixar d’herència els qui ara ens venen a donar lliçons de fiscalitat i de gestió”.

A l’inici de l’assemblea, el portaveu d’Enlairem, Carlos Serra, ha explicat les diferents accions que durant aquests mesos ha dut i està duent a terme Enlairem Deltebre. Entre aquestes, cal destacar el porta a porta realitzat durant l’estiu, i també les reunions amb entitats que a hores d’ara s’estan efectuant per escoltar les seves preocupacions i suggeriments. Serra ha recordat que “la política de proximitat ens permet transformar Deltebre al costat dels veïns i veïnes”.

En el marc de l’assemblea, l’agrupació d’Enlairem Deltebre també ha presentat un vídeo que s’emmarca en la campanya “Deltebre, en positiu”, la qual s’engega per realçar una acció política que es centri en el desenvolupament del municipi i del benestar de la ciutadania, enlloc d’intentar generar distorsió i crispació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 14

Últimes notícies