HomePolíticaEnlairem Deltebre realitza una assemblea per a retre comptes dels primers mesos...

Enlairem Deltebre realitza una assemblea per a retre comptes dels primers mesos d’acció del nou Govern municipal

Divendres a la nit, Enlairem Deltebre va celebrar una assemblea oberta a la ciutadania per fer balanç de la gestió duta a terme a l’Ajuntament de Deltebre durant aquests primers mesos del nou mandat, però també per donar resposta als dubtes i a les inquietuds dels veïns i veïnes presents al Centre Fluvial del Delta.

En el marc de l’assemblea, i més enllà de detallar les primeres accions del nou Govern municipal, també es van explicar els eixos del pressupost per a l’any 2024, el més elevat de la història de Deltebre, i la proposta d’ordenances fiscals que segueix congelant els tributs a les famílies i petit comerç. Cal recordar que aquests dos punts es van aprovar en la sessió plenària municipal del passat 2 de novembre.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, explicava que “aquestes assemblees són una eina per a retre comptes amb la ciutadania, des de la necessària transparència, des de la política de proximitat i també des del foment de la participació. Eixos, la transparència, la proximitat i la participació, que sempre han caracteritzat i identificat les polítiques que duem a terme des d’Enlairem”.

En l’assemblea també es van ressaltar tots els projectes de present i de futur que a hores d’ara s’estan treballant des del Govern d’Enlairem. Un exemple d’aquest projecte és l’inici de les obres de l’Arrossera, les quals completaran la transformació d’uns dels accessos principals del municipi, o la finalització de les obres d’adequació de la Cambra Agrària de Jesús i Maria, o bé la resta d’inversions especificades al pressupost com la continuïtat del Passeig del Carrilet o el projecte de redacció del teatre auditori Rialto.

Finalment, i més enllà de l’acció de Govern, des d’Enlairem també s’informava que durant les properes setmanes es convocarà una assemblea amb tots els associats i associades per a donar forma, contingut i escollir els representants de la nova estructura del partit.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 57

Últimes notícies