HomeCiènciaErcros participa en el lliurament dels premis del concurs escolar X(p)rimenta 2023

Ercros participa en el lliurament dels premis del concurs escolar X(p)rimenta 2023

Ercros ha patrocinat i col·laborat activament en el XIII Premi de Comunicació Científica Audiovisual X(p)rimenta 2023, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i l’Associació Catalana de Comunicació Científica.

Aquest esperat concurs anual busca reconèixer i premiar els millors vídeos que posen de manifest els experiments científics realitzats pels estudiants de tots els nivells educatius, des de primària fins a batxillerat i cicles formatius, de Catalunya i València.

La participació en aquesta edició ha estat molt elevada, amb 151 vídeos presentats, un 47% més que a l’any anterior. Aquests vídeos han estat fruit del treball de prop de 500 alumnes i 76 professors provinents de 74 centres educatius. 23 dels vídeos presentats al concurs pertanyen a la categoria de primària, 92 a secundària i 36 a batxillerat i cicles formatius.

Després d’un exigent procés de selecció, el jurat ha seleccionat amb cura 33 vídeos que han arribat a la fase final.

Vuit dels vídeos han estat presentats per centres de localitats on hi ha fàbriques d’Ercros i amb els quals l’empresa hi col·labora: l’institut Forat del Vent de Cerdanyola, n’ha presentat tres; l’escola Enric Grau i Fontserè de Flix, dos; l’institut de l’Ebre de Tortosa, dos; i el centre de formació professional Vicente Blasco Ibáñez de València, un.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies