HomeSocietatEs licita el servei de bar-restaurant del camp de tir d’Ascó

Es licita el servei de bar-restaurant del camp de tir d’Ascó

L’Ajuntament d’Ascó treu a licitació la concessió del servei de la gestió del bar-restaurant del Camp de Tir Pla de l’Ovella per un període de dos anys, prorrogable anualment fins a un màxim de dos anys més.

El pressupost de sortida de la licitació és de 3.600 euros anuals, encara que els criteris econòmics no són el principal factor d’adjudicació, ja que també es tindrà en compte l’acreditació d’experiència en el sector, les propostes de millora del servei, criteris socials i criteris de sostenibilitat. A més també es valorarà la memòria d’explotació.

El Camp de Tir, que es troba a la partida del Pla de l’Ovella, ofereix local interior i la zona de terrassa i entorn. La superfície útil de l’interior de l’establiment és de 112,30 m², mentre que la zona exterior habilitada per al servei licitat és de 126,56 m².

Es poden presentar ofertes fins al pròxim 29 de juliol. Per totes aquelles persones interessades, perpot obtenir la documentació i més informació al Perfil del Contractant de l’Ajuntament d’Ascó clica aquí.

Amb esta licitació, l’Ajuntament d’Ascó vol posar en valor este espai d’oci esportiu, molt ben valorat pels seus usuaris, i que amb aquest servei pot millorar la qualitat del mateix.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 63

Últimes notícies