HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catÉs un orgull per a l’Associació Catalana de Premsa Comarcal comptar amb...

És un orgull per a l’Associació Catalana de Premsa Comarcal comptar amb publicacions de gran qualitat com ‘L’EBRE’

Com a president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, i en nom de la junta que tinc l’honor de presidir, us volem felicitar de tot cor per aquests 1.000 números que celebreu el Setmanari l’Ebre, així com pel 20è aniversari de la fusió del Setmanari l’Ebre i La Veu del Baix Ebre, que va donar peu a l’actual publicació i que celebrareu el proper 30 de novembre, un gran pas per aconseguir el lideratge en difusió i audiència de la premsa de pagament en el vostre territori.

És un orgull per a la nostra associació comptar amb publicacions de gran qualitat com la vostra. Segur que no ha estat fàcil arribar fins aquí; pel camí s’han hagut de superar força entrebancs, no tan sols econòmics, sinó també sanitaris. Però avui, amb satisfacció, podeu dir que continueu al peu del canó, donant aquesta informació cabdal i que la gent del vostre territori necessita, perquè és vital i indispensable per a les quatre comarques de l’Ebre.

En nom de l’ACPC volem agrair també la seva tasca, a tots els vostres professionals i col·laboradors, que contribueixen a fer un producte cada vegada millor. Els continguts i la proximitat són elements bàsics perquè les nostres publicacions segueixin tenint un futur esperançador i continuïn sent referents en els nostres territoris. Catalunya no seria el mateix sense la premsa local i comarcal. Som un exemple a escala europea. Així mateix, des de l’ACPC volem agrair als anunciants, subscriptors, lectors i quiosquers tot el suport que us donen en cada edició, perquè, sense ells, hauria estat molt més difícil aconseguir aquesta fita tan important de les mil publicacions de servei a les Terres de l’Ebre amb una línia editorial plural i transparent, i amb clara vocació de servei a l’equilibri territorial, la llengua, la mobilització activa de la societat intercultural i de dinamitzar la conscienciació mediambiental; un plantejament transversal que, a més a més, requereix l’atenció detallada a tots i cadascun dels municipis de les quatre comarques, que gaudeixen d’un important bagatge cultural per tal d’ajudar a construir la nova Catalunya que es va reclamant insistentment des de les vostres terres.

Aquest any celebrem el 40è aniversari de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, i el Setmanari.

l’Ebre ha tingut un pes important dins la nostra associació durant aquests anys, formant part de diverses juntes directives. Per aquest motiu, dins dels actes descentralitzats que es faran per commemorar-ne l’aniversari, hem volgut estar presents en el vostre territori i que en poguéssiu ser partícips. Per tant, aprofitem per convidar-vos a l’acte que hi realitzarem el mes de febrer del 2022.

Des de l’ACPC volem encoratjar-vos a continuar tirant endavant amb aquesta bona tasca que realitzeu en bé del territori i del país, i estem segurs que entre tots plegats serem capaços de traspassar aquest orgull de premsa comarcal a tots els vostres lectors. Moltes felicitats!

Francesc Fàbregas Bonet
Francesc Fàbregas Bonet
President de l'Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies