HomePolíticaEsquerra es reivindica com l'única veu amb possibilitats de representar les Terres...

Esquerra es reivindica com l’única veu amb possibilitats de representar les Terres de l’Ebre al Congrés

Esquerra Republicana es reivindica com l’únic vot útil i amb opcions reals de representar a les Terres de l’Ebre al Congrés. “Volem continuar sent la veu de les Terres de l’Ebre al Congrés i al Senat”, reblava la candidata, Norma Pujol. Després de 46 anys, si Pujol no sortís escollida al Congrés, els ebrencs i ebrenques es podrien quedar sense cap representant de cap partit al Congrés. “Tots sabem que si la gent de les Terres de l’Ebre no hi som, no es posen sobre la taula els temes que ens importen ni se’ns té en compte”, destacava. A les eleccions espanyoles del 2019, per primer cop, Esquerra treia dos diputats a Tarragona, fet que va permetre tenir una representant ebrenca al Congrés.

Un altre dels motius que apunten per votar Esquerra Republicana aquest diumenge és aturar l’extrema dreta. “Ens juguem l’últim escó, el sisè diputat, de la demarcació de Tarragona amb VOX”, detallava Norma Pujol, afegint que “Esquerra som els que sempre hem plantat cara al feixisme, ho avalen els nostres 92 anys d’història lluitant pels valors democràtics i socials.”

A Madrid, els republicans s’han compromès a continuar treballant per millorar la vida de la gent, com han fet fins ara. De fet, a les Corts Generals han negociat i aprovat lleis com la de l’habitatge, per limitar els preus abusius dels lloguers; la llei d’audiovisuals, per tenir dibuixos en català; la llei d’infància per protegir als xiquets i xiquetes; la llei trans; o han contribuït a apujar les pensions i el salari mínim interprofessional.

El candidat i cap de llista al Senat, Jordi Gaseni, recordava que “mentre a Madrid i al govern espanyol es decideixin coses que puguin afectar el nostre territori hi hem d’estar presents”. Gaseni apel·lava al vot per defensar les Terres de l’Ebre i Catalunya, perquè “les Terres de l’Ebre tinguem les infraestructures i transports que volem i mereixem, des de les carreteres fins a un servei de trens digne”. El candidat també recordava la importància de tenir unes millors condicions per al sector primari, un Delta viu i amb sediments i un sector nuclear segur i amb visió de futur de cara al desmantellament nuclear. Tanmateix, davant l’amenaça de l’extrema dreta, Esquerra també es compromet a continuar vetllant pels joves, pels drets de totes les persones i per la llengua i la cultura catalanes.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies