HomePolíticaEsquerra Republicana Més Deltebre demana més ajuts pels sectors econòmics que han...

Esquerra Republicana Més Deltebre demana més ajuts pels sectors econòmics que han hagut de tancar

BAIX EBRE // El grup municipal d’Esquerra Republicana – Més Deltebre ha volgut expressar el suport al sector de la restauració i centres d’estètica de Deltebre davant la mesura presa la setmana passada pel govern de la Generalitat de tancar les seves activitats. Els republicans entenen i lamenten la decisió, però que justifiquen en l’onada de contagis que s’han viscut a Catalunya i que han portat a prendre decisions molt dràstiques per intentar aturar-los.

La regidora republicana Laura Fabra ha demanat al govern municipal d’Enlairem Deltebre que es reforcin les partides dels ajuts per a les activitats econòmiques i que sobretot s’adaptin les bases a la realitat dels negocis i activitats afectades. “Hem de facilitar al màxim els tràmits a fer, i sobretot modificant les bases per a que a les empreses i activitats econòmiques els valgui la pena l’esforç”. Fabra ha demanat de nou un canvi de criteris de les bases establertes per l’Ajuntament de Deltebre per poder ampliar els ajuts i també els imports que puguin rebre determinades activitats.

“És cert que s’han donat ajudes i s’ha establert bonificacions, però en molts casos no són suficients i per això es va demanar un canvi de criteris”. Ha dit la regidora, abans de fer saber que demanaran al govern municipal una exempció del pagament de terrasses i una bonificació de la taxa d’escombraries.

El grup d’Esquerra ha lamentat també que el calendari fiscal del municipi hagi comportat que el segon pagament de l’IBI arribi en plena segona onada i quan moltes activitats han hagut de tancar les seves activitats. “El primer ajornament de l’IBI sense modificar la previsió del segon ha estat un error i una dificultat afegida per a la majoria de comerços i famílies de Deltebre” ha manifestat Fabra.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 4 =

Últimes notícies