HomeComerç'Essencials d’Ascó', una aposta per enforir el teixit econòmic

‘Essencials d’Ascó’, una aposta per enforir el teixit econòmic

L’Ajuntament d’Ascó impulsa el projecte “Essencials d’Ascó. Programa per a l’acompanyament i revisió de la gestió dels comerços i empreses”, com una de les accions que està desenvolupant d’accions per a l’enfortiment del teixit econòmic local.

El programa presenta dos objectius: d’una banda, la preservació del comerç i les empreses estratègiques per al desenvolupament d’Ascó i, de l’altra, la creació de nova activitat econòmica en sectors que poden esdevenir estratègics en un futur escenari, aquest serien, els establiments de restauració, les empreses turístiques, l’allotjament i el sector serveis.

Pel que fa al desenvolupament del programa, aquest partirà de la selecció de les empreses participants les quals, un cop seleccionades, faran una entrevista individualitzada que pretén conèixer la seva situació i les seves necessitats de manera acurada. En funció dels resultats s’estructuraran els continguts a impartir en un seguit de càpsules formatives que sota el títol “Màrqueting disruptiu i tecnologies 4.0”, treballaran les eines digitals que ajudaran en la millora dels negocis.

La darrera fase del programa se centra en el treball individualitzat amb les empreses participants, tot seleccionant figures expertes per tal de treballar en profunditat els aspectes més rellevants pel negoci.

Carolina Baiges, tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, posa de relleu “la tasca d’acompanyament i recolzament que farà Essencials a aquelles persones que estan al capdavant de comerços i empreses per tal que Ascó tingui un teixit econòmic modern i competitiu”.

Les empreses i establiments que tinguin interès en participar del programa Essencials han d’enviar un correu electrònic a viver@asco.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 35

Últimes notícies