HomeComunicacióLa Ràpita habilita un espai per a la creació de continguts al...

La Ràpita habilita un espai per a la creació de continguts al Maset Espai Jove

L’Ajuntament de la Ràpita, a partir de la iniciativa de Ràdio Ràpita, habilita un espai per a la creació de continguts al Maset Espai Jove. Aquest espai presta al jovent l’oportunitat de gravar programes de ràdio i podcast amb les eines adients per emetre’ls a través de l’emissora local o publicar-los al web radiorapita.cat. A més, també hi ha l’opció d’emetre contingut visual en streaming si les persones interessades disposen del material necessari i el seu propi canal.

La regidora de Mitjans de Comunicació, Oona Tomàs, destaca que “aquesta iniciativa ens permet apropar la ràdio local a la ciutadania i, en aquest cas, al jovent del nostre poble, al mateix temps que oferir contingut nou adreçat a un públic diferent”. El regidor de Joventut, Rafa Balagué, afegeix que “el Maset és el lloc idoni perquè els joves tinguin el seu espai per engegar nous projectes, aprendre el funcionament del món radiofònic i fomentar les seves habilitats creatives i comunicatives”.

La idea sorgeix perquè, actualment, hi ha un grup de joves que grava un programa radiofònic sobre futbol als estudis centrals de Ràdio Ràpita, el qual s’emet per l’emissora i per YouTube. Amb aquesta iniciativa, el consistori habilita un espai del Maset d’acord amb les seves necessitats i capacitats. Amb la creació de l’espai, hi ha la voluntat de fer extensiva aquesta proposta a la resta de jovent que vulgui gravar i emetre contingut radiofònic. Les persones interessades han de posar-se en contacte amb Ràdio Ràpita.

Per gravar un podcast o un programa, no és necessari tenir coneixements previs sobre el funcionament de les taules de so i la microfonia, ja que, en cas que hi hagi noves peticions, serà el personal de l’emissora municipal qui explicarà i formarà les persones interessades.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 3 =

Últimes notícies