HomeEsportsÈxit de participació al primer Mototerra de Jesús memorial Jordi Rovira

Èxit de participació al primer Mototerra de Jesús memorial Jordi Rovira

Com va passar amb la primera prova celebrada al Mas de Barberans, la segona cita del Campionat Provincial de Tarragona-Terres de l’Ebre de Mototerra va ser un èxit de participació de pilots catalans i valencians, a més de la presència d’aficionats.

Sembla que la prova del Moto Club Tortosa pot tindre continuïtat i consolidar-se, fet que significaria una bona oportunitat per als aficionats a l’esport del motor de veure en acció la majoria dels millors pilots ebrencs.

Les carreres disputades a Jesús, amb molt bona organització per part del Moto Club Tortosa, van representar l’estrena del primer Memorial Jordi Rovira, disputat en una zona al costat de les instal·lacions esportives de Jesussport.

També, com al Mas de Barberans, Lluís Sanz (MC Amposta) va aconseguir la victòria en la categoria Open, dominant les tres mànegues per a sumar 75 punts, amb segona i tercera plaça per a Aitor Ferrandis (Lozano MX Center), i Àlex Puey (SIP Sport), empatats a 70.  En 85cc, va repetir victòria Aleix Saumell (MEC Alcanar), que acabava primer en les tres mànegues i afegia 75 punts al seu marcador, per davant de Cristian Gueche (MC Tot Motor Reguers) i Jaume Ballester (CM Andreu 28 Aldaya), mentre en 65, el triomf va ser amb autoritat per a Vicente Galarza (CM Andreu 28), que sumava la màxima puntuació, per davant de Raül Iniesta (Enducross Almenara) i Marc Alibau (MC Igualada), que havia dominat al Mas de Barberans. En 50 va vèncer Lucas Romero (MC 3 Taurons) i en clàssiques, Amos
Teixidó (MC Segre), seguit  d’Òscar Sancho (Enducross Almenara) i
Jordi Tafalla (MC Traiguera).

La tercera cita del Campionat Provincial de Tarragona-Terres de l’Ebre de Mototerra, serà el 27 d’octubre amb el 5è Mototerra Tivenys, organitzat pel Moto Club Moto-motor Tivenys

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

20 + = 26

Últimes notícies