HomeSense categoriaEl projecte per convertir en Via Verda l’antic traçat del Carrilet es...

El projecte per convertir en Via Verda l’antic traçat del Carrilet es licitarà abans de final d’any

El Consell Comarcal del Baix Ebre licitarà abans de final d’any el projecte per convertir en Via Verda un tram de l’antic traçat del Carrilet. L’empresa encarregada de la redacció del projecte d’obra, Albacar Enginyers, avança en el disseny del traçat definitiu de la via que tindrà 7,2 quilòmetres de longitud i que quedarà connectada amb la Via Verda de la Val de Zafán. “En poques setmanes tindrem enllestit el projecte d’obra, de manera que sortirà a concurs abans d’acabar l’any”, ha manifestat el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre; els alcaldes de Campredó i l’Aldea, Damià Grau i Xavier Royo, respectivament i els responsables de l’empresa que redacta el projecte d’obra s’han reunit per concretar el traçat de la via, així com les àrees de descans que s’hi instal·laran i la vegetació que s’hi plantarà. “La nostra voluntat és adjudicar les obres a principi de 2020 perquè l’obra sigui una realitat l’estiu que ve”, ha dit Faura.

Concretament es convertirà en Via Verda el tram de l’antic traçat del Carrilet comprès entre la rotonda de la C-42, a la vora de l’antiga bòbila d’Anguera, i el pont de l’autopista AP-7, al terme municipal de l’Aldea. L’actuació té un pressupost de 529.444 euros que es finançaran amb una subvenció del fons Feder de 212.669 euros; una altra subvenció del departament d’Empresa a través del Pla de Foment Territorial de Turisme de 264.708 euros i una aportació del Consell Comarcal del Baix Ebre de 52.066 euros. “Després de l’adequació d’aquest tram de Via Verda continuarem treballant perquè aquesta via arribe fins al Delta amb l’objectiu que les Terres de l’Ebre siguen una destinació cicloturística referent”, ha conclòs el president del Consell Comarcal del Baix Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

18 + = 27

Últimes notícies