HomePolíticaFaura proposa "convertir l’Hospital Verge de la Cinta, una vegada fet el...

Faura proposa “convertir l’Hospital Verge de la Cinta, una vegada fet el nou hospital, amb un centre assistencial d’atenció integrada”

Xavier Faura, candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Tortosa, ha presentat la proposta de convertir l’Hospital Verge de la Cinta en un centre d’atenció integrada social i sanitària per a la gent gran, un cop construït i posat en funcionament el nou hospital de les Terres de l’Ebre que s’ha de fer a Ferreries.

Proposem un centre pioner a nivell de país, un complex de serveis alternatius per a la gent gran, un centre de referència de les Terres de l’Ebre, vinculat a la recent aprovació del Govern de la Generalitat del desplegament territorial de l’atenció integrada social i sanitària amb l’objectiu d’atendre de la millor manera possible les persones grans” ha afirmat.

Per Faura “l’atenció integrada és una oportunitat per transformar el sistema, és una palanca de canvi cap a una atenció de més valor i amb més valors”. Així ha recordat que “tal com la gent es va fent més gran necessita una atenció més sovintejada i més complexa, i això necessita d’un acompanyament integral més humanitzat amb solucions adaptades a les seves necessitats” valorava Xavier Faura.

Volem fer de Tortosa un referent de l’atenció integrada, un centre de referència de les Terres de l’Ebre, perquè on està l’Hospital Verge de la Cinta, tenim l’entorn, tenim l’espai i li donarem contingut, donant resposta a les necessitats reals amb un model d’atenció innovador, pioner i inspirat en models d’èxit” ha dit l’alcaldable.

La proposta republicana implica “ubicar-hi espais que s’adaptin a les necessitats de les persones des de l’atenció ambulatòria fins aquelles unitats d’estada que reprodueixen el mateix domicili, amb llocs comuns i també de convivència intergeneracional; amb sales d’estimulació sensorial, de fisioteràpia i espais oberts on poder gaudir del paisatge. I tot, connectat amb el centre de la ciutat mitjançant els ascensors que en breu es construiran amb la remodelació de l’actual Hospital” destacava Faura. “En definitiva un espai on poder envellir amb millor qualitat , perquè aquest és un deute que tenim com a societat” ha conclòs Xavier Faura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 19

Últimes notícies