HomeEsportsFerran Arasa (CP l'Aldea) campió d'Espanya aleví de patinatge artístic

Ferran Arasa (CP l’Aldea) campió d’Espanya aleví de patinatge artístic

Les promeses del planter del Club Patí l’Aldea, afegeixen més títols a l’excel·lent temporada que està culminant l’entitat del Baix Ebre.

Millor no podia començar el Campionat d’Espanya que es disputa del 21 al 23 d’octubre al pavelló de Figueres.

En la primera competició prevista de la categoria aleví masculina, Ferran Arasa Curto (CP l Aldea), s’ha penjat la medalla d’or amb una magnífica actuació, que ha rebut 45,93 punts, compartint podi amb Izan Miguel Trejo del club lleonés del CPD Ronedo de Egueva amb 35,02, que s’ha penjat la plata, i Enric Cañada del CP Ripollet, que ha obtingut el bronze amb 30,64. Ferran Arasa acudia al campionat com a campió de Catalunya, després d’aconseguir el titol el passat mes de juliol al pavelló de Ripollet.

Demà serà el torn per a les patinadores alevines, amb la presència de Maria de Esteban Estupiñá (CP l’Aldea), que al Campionat de Catalunya va  aconseguir la medalla de bronze.

Dissabte serà el torn de la categoria infantil, amb més representació del Club Patí l’Aldea, i la presencia d’Alba Duch Lafuerza com a subcampiona de Catalunya, i Pol Forné Tomàs, actual campió català, Enzo Pagnoni Zaragoza, que va ser medalla de bronze, i Aleix Amado Escoté, que va ocupar la quinta posició, quan encara competia amb l’equip de Reus.