HomePolíticaFerran Bel aconsegueix esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per les...

Ferran Bel aconsegueix esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat per les Terres de l’Ebre

Ferran Bel ha anunciat que donarà suport als Pressupostos Generals de l’Estat, i ho farà després d’arribar a un acord amb el govern espanyol que beneficia les Terres de l’Ebre.

Gràcies a les aportacions de l’exalcalde, els PGE seran millors per les Terres de l’Ebre i és que Ferran Bel ha explicat que “s’han introduït diferents millores al conjunt del país però també especialment, com ja vam aconseguir l’any passat, a les Terres de l’Ebre. Amb la tramitació dels pressupostos hem fet possible que arriben més recursos a les Terres de l’Ebre, gràcies a les esmenes negociades”, ha destacat l’exalcalde.

El diputat també ha arribat a un acord per poder rehabilitar l’accés i condicionament dels espais museístics del Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre a Gandesa, amb una partida de 200.000 €, en una clara aposta per la memòria històrica. Ferran Bel també ha negociat 350.000 € per a la Fundació Doctor Ferran, una quantia que farà possible el Centre d’Innovació en Simulació Clínica de Realitat Virtual i augmentada de les Terres de l’Ebre. Aquest projecte està desenvolupat en el marc del campus de la Universitat Rovira i Virgili i ha de donar servei als diferents estudis en l’àmbit de la medicina i infermeria, així com al conjunt de territori. Un any més, els pressupostos Generals de l’Estat també inclouran una partida de 50.000 € per al Terres Travel Festival – Films & Creativity. Finalment, els pressupostos també inclouran 1,5 milions d’euros per a l’Ajuntament de Tortosa per fer possible la construcció del nou pavelló al Centre Històric, a l’antic col·legi dels Josepets.

Bel, ha definit l’acord com a “necessari i profitós i que, un any més, millora la repercussió del pressupost a les Terres de l’Ebre”. El diputat ha reivindicat la voluntat d’arribar a acords en benefici del territori. “Malgrat estos no són els pressupostos que ens agradarien, ni estan totes les partides que voldriem, és evident que contemplen millores per al territori”, ha dit. “Ens hem de preguntar: què és millor, tenir aquestes millores o no tenir-les?” ha afegit Bel, tot reivindicant que “a mi no em trobaran mai al bloc del ‘No a tot’, sinó treballant per tal d’aconseguir acords en benefici de les Terres de l’Ebre i Tortosa”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies