HomeInfraestructuresFinalitzades les actuacions de millora de les carreteres TV-3408 i TV-3406 a...

Finalitzades les actuacions de millora de les carreteres TV-3408 i TV-3406 a la R脿pita

Un any despr茅s de comen莽ar les obres, la Generalitat de Catalunya dona per acabada l鈥檃ctuaci贸 de millora de les carreteres TV-3408 i TV-3406 a la R脿pita. L鈥檃ctuaci贸, que ha rebut una inversi贸 de tres milions d鈥檈uros, ha consistit en l鈥檈ixamplament dels dos vials. Avui, el secretari de Mobilitat i Log铆stica, Isidre Gav铆n, ha visitat els treballs acompanyat de l鈥檃lcalde de la R脿pita, Josep Caparr贸s; el delegat del Govern de la Generalitat a l鈥橢bre, Albert Salvad贸, i el director d鈥橧nfraestructures de Mobilitat, David Prat.

El secretari de Mobilitat i Log铆stica ha apuntat que les obres permetran millorar la seguretat vi脿ria i la mobilitat pel que afecta al tr脿nsit que entra i surt del port de la R脿pita, un dels m茅s importants de Catalunya. 鈥Aquesta actuaci贸 facilita la connexi贸 amb la zona portu脿ria, ja que hem creat unes bones condicions perqu猫 l鈥檃ctivitat econ貌mica tingui bones estructures i creixi a la R脿pita鈥, ha argumentat Gav铆n.

Foto: Cedida

Per la seva part, l鈥檃lcalde ha destacat que avui 茅s un dia important per al territori i ha agra茂t al Departament de Territori l鈥檈xecuci贸 d鈥檜na obra amb una inversi贸 destacada que ha de contribuir al dinamisme econ貌mic del municipi en diversos aspectes. 鈥Es tracta d鈥檜na actuaci贸 en qu猫 augmenta la seguretat pel que fa a la mobilitat i, a m茅s, dona la m脿xima connectivitat i dinamisme a la part nord-est del nostre municipi鈥, ha exposat Caparr贸s.

En el tram que va des de la rotonda de l鈥檈ncreuament de Sant Jaume fins a la R脿pita, que t茅 2,2 quil貌metres, s鈥檋an corregit les irregularitats del ferm, uniformitzant l鈥檃mplada i la superf铆cie; s鈥檋a senyalitzat; i s鈥檋an col路locat les proteccions adequades. La transformaci贸 m茅s important ha tingut lloc en el tram de 500 metres que uneix la mateixa rotonda amb l鈥檃ntiga nacional, que era molt estret i passa de 5 a 7 metres d鈥檃mplada, 茅s a dir, un metre de voral per cada banda. Per seguretat, entre els dos carrils s鈥檋i ha posat un diferenciador de sentits que evita accidents per xocs frontals. Paral路lelament, aprofitant l鈥檃ctuaci贸, s鈥檋a posat la instal路laci贸 per estendre la fibra 貌ptica.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

2 + 6 =

脷ltimes not铆cies