HomeTerres de l'EbreFins a 186 persones es formen a través dels cursos de formació...

Fins a 186 persones es formen a través dels cursos de formació subvencionats oferts a través de l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic d’Amposta

MONTSIÀ // Durant el 2020, l’àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l’Ajuntament d’Amposta, amb conveni amb IDFO (Institut per al desenvolupament de la formació i l’ocupació) ha realitzat diversos cursos de formació subvencionats, dels que se n’han pogut beneficiar tant treballadors en actiu com persones en situació d’atur.

Estava previst, en començar l’any, que es realitzessin 15 cursos de diferents especialitats, dels quals únicament se’n van poder dur a terme 11, ja que, davant la pandèmia de la Covid-19, la formació es va veure suspesa des del mes de març i no va ser fins al mes de setembre que es va poder reiniciar.

Els cursos que s’han portat a terme són  operació de carretons Norma UNE 58451; manipulador de productes fitosanitaris; seguretat alimentària: manipulació i control d’aliments; Plataforma Elevadora Mòbil, Transpalet i Excel Avançat. A més, enguany, i per primera vegada s’ha realitzat el curs de manipulació d’aliments on-line, on 20 persones van poder obtenir l’acreditació corresponent.

En total, durant aquest any 2020, s’han format 186 alumnes dels quals 104 són homes i 82 són dones, tots ells han pogut millorar les seves capacitats professionals. Amb la realització de cada acció formativa cada un d’ells a aconseguit un certificat vàlid per a treballar.

De cara a l’any 2021, estem preparant noves formacions , i si esteu interessants podeu fer les vostres inscripcions a l’Àrea de Polítiques Actives d’Ocupació – Plaça Castell 13, Edifici de la Biblioteca Comarcal (d’Amposta), telf. 977704027.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies

-->