HomeEconomiaFlorette amplia la planta de Tortosa i doblarà el nombre inicial de...

Florette amplia la planta de Tortosa i doblarà el nombre inicial de treballadors i la producció actual

La multinacional espanyola Florette, que va començar a operar al polígon Catalunya Sud fa menys d’un any, ja ha obtingut de l’Ajuntament de Tortosa una llicència d’obres per a ampliar la seua factoria amb una nova nau que, a partir d’una inversió d’un milió d’euros, ha de permetre incrementar extraordinàriament la seua producció i la seua activitat.
Concretament, segons ha anunciat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, Florette passarà de produir 3.200 tones de producte a 6.000: de 16 milions de bosses d’amanida, a 30.
Això suposarà la creació de nous llocs de treball directes. Si Florette va començar a produir a Tortosa amb 70 treballadors i l’actual plantilla és de 96, esta nova fase d’expansió donarà faena a més de 40 persones més, arribant als 140 treballadors i assolint un nivell de producció que, segons Roigé, permetrà abastir tot el mercat català.
L’alcaldessa s’ha mostrat “molt satisfeta” en poder donar “una altra bona notícia” sobre la reindustrialització al territori, després de la implantació de Florette mateix o l’aterratge de Kronospan, entre altres. “Complim el nostre principal objectiu, que és generar activitat i oportunitats al territori”, ha valorat.
O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 24 = 31

Últimes notícies