HomeCulturaLa sèrie documental “La pell dels murs” dedica el programa a un...

La sèrie documental “La pell dels murs” dedica el programa a un mural inspirat en l’església de Corbera d’Ebre

Avui al voltant de les 22.15, el canal 33 emetrà el segon capítol de la sèrie documental “La pell dels murs” que dedica l’episodi a una obra d’Aryz, inspirada en els horrors de la Guerra Civil, que va crear per ser exposada a l’església barroca del Poble Vell de Corbera d’Ebre.

Amb la direcció de la realitzadora Sophie Köhler, el capítol se centra en la creació d’una obra a mig camí entre el mural i la instal·lació, executada sobre una superfície de 10,5 metres d’alçada i 6 d’amplada.

El mural és una al·legoria de la barbàrie provocada per la guerra que hi ha mitjans que ja han batejat com el “Guernica” de Corbera d’Ebre. El resultat és una imatge que impressiona per la fredor amb què reprodueix un moment terrible, però també per les seues dimensions. De fet, és l’obra d’estudi a peces més gran que l’artista ha dut a terme fins ara.

Des del primer moment, Köhler tenia la voluntat d’apropar al màxim l’espectador al procés de treball d’Aryz. Per això, va compartir diverses jornades de treball amb el pintor al seu estudi i, després, a Corbera. El resultat és un documental molt íntim sobre un artista que, tot i la seua joventut, ja és un dels grans referents mundials de l’art mural contemporani.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

52 + = 60

Últimes notícies