HomeEducacióFòrum d’Ocupació URV

Fòrum d’Ocupació URV

La 6a edició del Fòrum d’Ocupació Universitària se celebrarà al campus Terres de l’Ebre aquest dijous 10 de maig. L’edició del 2017 va ser molt positiu. Es van realitzar 1.171 entrevistes, es van lliurar 1.114 currículums i es van tancar 40 contractes laborals per cobrir places i perfils professionals dins d’algunes de les empreses participants. Xavier Farré, Sots director del Campus de la URV a les Terres de l’Ebre explica que, “És veritat que quan parlem de més de 1.000 currículums entregats, 40 contractes poden parèixer pocs, però per a nosaltres són molts, i aquest és el primer motiu de satisfacció”.

Un total de 45 empreses, cinc més que la passada edició, hi participaran enguany. Farré comenta respecte a les ofertes de treball, que, “Moltes vegades les empreses són contràries a explicar les seves ofertes de treball, però els hi demanem que ho facin, i concreten les seves necessitats, algunes més qualificades i altres menys”.
El Fòrum d’Ocupació Universitària està dirigit a estudiants universitaris i de cicles superiors de totes les Terres de l’Ebre. En aquest sentit, Xavier Farré afegeix que, “Ens agrada retre comptes, i ja que fem uns esforços i això acaba costant uns diners, volem que això tingui un profit pel territori”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies