HomeEsportsHelena Balagué entre les més destacades participants en la Cursa de Muntanya...

Helena Balagué entre les més destacades participants en la Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet a Santa Coloma de Farners

Helena Balagué (Bici-ats Terra Alta) va ser una de les protagonistes destacades de la sèptima edició de la Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet, disputada a la localitat gironina de Santa Coloma de Farners. La prova oferia dos opcions de recorregut, i l’atleta bateana va participar en la cursa llarga de 21,5 quilòmetres, amb un desnivell positiu acumulat d’uns 1.300 metres, per senders, camins, barrancs, corriols, amb només un 1% per asfalt, que va transcorre pels termes i paratges de Santa Coloma de Farners i Riudarenes.

El primer classificat masculí va ser Diego Arroyo (Matxacuca), amb un temps de 2:07’04, mentre les tres primeres classificades per aquest ordre van ser: l’atleta independent de 35 anys d’Estats Units, Jamie Bootwalter, amb 2:45’59, seguida de Belen Pacchiotti (CE Fubrunners), 2:48’25, i Jenny Arasil Garcia (KH-7), 2:50’38. Helena Balagué va ocupar una meritòria quinta posició, 2:59’58, la seixanta-unena de la general.