HomeEsportsPodi del gandesà Xavier Doménech al Superenduro Arfa a Lleida

Podi del gandesà Xavier Doménech al Superenduro Arfa a Lleida

Després d’aconseguir pujar al podi en la setmana anterior a l’Enduro La Adrada (Avila), prova de l’Open d’Espanya d’Enduro, Xavier Doménech, que el passat mes de juny va disputar la seua primera prova, de la Copa Catalana d’Enduro va tornar a l’acció amb la disputa de la segona cita, de les cinc programades, el Superenduro Arfa (Lleida), organitzat pel Club Ciclista Arfa-Ribera d’Urgellet.

La cursa va comptar amb tres trams cronometrats, amb un total de 35 quilòmetres i 1.855 metres de desnivell. El ciclista gandesà arribava a aquesta cita com a tercer classificat en categoria elit, amb 164 punts i de nou ha tornat a pujar al podi, en aquesta ocasió com a segon classificat en categoria. El triomf va ser per al sub-23 andorrà, Àlex Iscla (Furious Biciclub), amb un temps de 19:59. En la categoria elit primera posició per a Oriol Prat (CC Sant Celoni), 20:33, amb segon lloc de Xavier Doménech (CE Bicisport), 20:42, i tercer Mario Palacio (UC Zaragoza), 21:17.

A la classificació general és líder Oriol Prat amb un total de 360 punts, seguit per Eduard Taberner, 358, i en tercera posició Xavier Doménech, amb 352.

La pròxima cita de la Copa Catalana d’Enduro serà el 26 de setembre, amb la disputa de l’Enduro BTT de La Selva a Riudarenes.