HomeEconomiaIgualtat i Feminisme obre la primera convocatòria de subvencions dotada amb 4...

Igualtat i Feminisme obre la primera convocatòria de subvencions dotada amb 4 MEUR

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica avui les resolucions per les quals s’obre la convocatòria ordinària de subvencions per a projectes en els àmbits de la igualtat i els feminismes per a l’exercici 2022. Es tracta de la primera convocatòria de subvencions del Departament d’Igualtat i Feminismes i incorpora diverses novetats respecte a l’anterior.

La publicació, amb un pressupost de 4.199.131,16 M d’euros, obre el termini per presentar propostes d’activitats per a cinc línies de subvenció a partir del 13 de setembre i acaba el 10 d’octubre de 2022 inclòs.

La sisena línia, referent a la subvenció per al desenvolupament de projectes de defensa, foment i divulgació dels drets civils i polítics surt mitjançant una resolució a part i compta amb una dotació de 225.000 euros. En este cas, el termini de presentació és del 13 de setembre al 13 d’octubre.

Restarà pendent la convocatòria de subvencions de l’Institut Català de la Dona, que es publicarà en les pròximes setmanes i comptarà amb un pressupost total d’un milió d’euros. En total, 5.424.131,16 euros de pressupost per les primeres subvencions del Departament.

Amb esta primera convocatòria es vol contribuir a consolidar la feina i trajectòria dels agents socials que han treballat i treballen per a la igualtat i els feminismes, incorporant com a condició troncal de totes les línies la perspectiva de gènere. També es busca donar una empenta a possibles nous projectes transformadors i, per esta raó, s’ha decidit ampliar el termini d’execució de la subvenció fins al 30 de juny del 2023.

En este sentit, el Departament d’Igualtat i Feminismes posa a l’abast de les entitats un sistema d’atenció directa amb la voluntat de donar-los suport durant tot el procés previ a la presentació d’accions.

Està pensat tant per dubtes puntuals, com per assessorar respecte a les línies de subvenció més adequades o per una possible reorientació dels projectes. A més, l’obertura de la convocatòria ve acompanyada d’una guia informativa, útil tant per als agents socials com per al personal del Departament.

Este document busca unificar criteris en les valoracions i els procediments, amb l’objectiu de facilitar la tasca de presentació dels projectes i assegurar la màxima claredat en tot el procés d’adjudicació. A més, els projectes delimitats territorialment comptaran amb el suport dels serveis territorials del Departament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + = 10

Últimes notícies