HomeEducacióLa URV inicia el curs amb 59 graus i dobles graus i...

La URV inicia el curs amb 59 graus i dobles graus i 57 màsters

La URV inicia avui oficialment el curs 2022-23 amb 59 graus i dobles graus i 57 màsters, la matrícula dels quals, però, encara serà oberta fins a l’octubre. Des de principi de setembre i fins a final de mes, els dotze centres de la Universitat donen la benvinguda als nous estudiants en les jornades d’acollida, en què se’ls explica l’organització bàsica dels ensenyaments i la Universitat se’ls dona a conèixer els serveis que tenen a l’abast per desenvolupar la seua vida universitària, tant en l’àmbit acadèmic com social i personal.

Els que comencen alguna de les diferents enginyeries i ensenyaments de ciències experimentals, a més, ja fa dies que assisteixen al que s’anomena curs zero, en què el professorat repassa els coneixements necessaris de matèries com ara química, física i matemàtiques.

També s’incorporen estos dies els estudiants d’altres cursos, encetant així el curs que recupera definitivament la normalitat i la presencialitat completa després de la pandèmia.

Tot i que la matrícula, tant de grau com de màster encara és oberta, el nombre d’estudiants que ompliran els campus este curs serà superior a la del passat. A més de l’increment de la demanda per estudiar un grau a la URV en primera preferència. I pel que fa a la preinscripció de màster, també ha estat superior al curs passat, fent que s’haja activat tota l’oferta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 1 =

Últimes notícies