HomeSocietatInterior activa un web sobre incendis forestals

Interior activa un web sobre incendis forestals

El Departament d’Interior ha posat en marxa aquest dijous un nou web espec铆fic sobre incendis forestals, interior.gencat.cat/ca/incendis-forestals. La p脿gina recull la informaci贸 de les diferents unitats del departament com la Direcci贸 General de Prevenci贸, Extinci贸 d’Incendis i Salvaments, la Direcci贸 General de Protecci贸 Civil, el CAT112, la Direcci贸 General dels Agents Rurals i el Servei Catal脿 de Tr脿nsit. Segons indica Interior, s’hi pot trobar tot tipus d’informaci贸 relacionada amb els incendis com els mapes de risc i del Pla Alfa, que estableixen el nivell de risc, el grau de mobilitzaci贸 dels efectius i la realitzaci贸 de les determinades actuacions preventives aix铆 com el mapa amb les incid猫ncies vi脿ries.

L’objectiu del nou web 茅s posar a disposici贸 de la ciutadania el m脿xim d’informaci贸 de manera que en cas de declarar-se un incendi forestal, puguin trobar-la de manera 脿gil i r脿pida. S’hi podr脿 trobar informaci贸 dels incendis que hi hagi actius en cada moment, consells d’autoprotecci贸 o restriccions, entre d’altres.

El nou web recull tamb茅 l’actualitat de les xarxes socials d’Interior aix铆 com totes les not铆cies del Departament relacionades amb els incendis, a m茅s d’informaci贸 d’an脿lisi i seguiment d’un foc, dades hist貌riques, publicacions t猫cniques i normativa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

9 + 1 =

脷ltimes not铆cies