HomePol铆ticaIvan Garcia a Roquetes aconseguix per ERC una majoria absoluta que se'ls...

Ivan Garcia a Roquetes aconseguix per ERC una majoria absoluta que se’ls resistia

Ivan Garcia, candidat d’ERC a l’alcaldia de Roquetes, ha guanyat les eleccions municipals, amb una aplastant majoria absoluta. Es d贸na la circumst脿ncia que 茅s la primera legislatura en que es presentava com a cap de llista, despr茅s de substituir a l’hist貌ric Paco Gas.

1.409 sufragis li han donat la confian莽a, obtenint aix铆 el 46’8 dels vots. Una xifra que li d贸na la majoria absoluta amb 7 regidors, seguit a molta dist脿ncia pel Partit Socialista de Georgina Ebr铆, que ha estat la segona for莽a amb el 17’33% dels vots. Completaran el plenari de l’ens Movem, amb David Poy al capdavant amb 2 regidors i el 15’04% dels vots. El segueix, amb dos regidors, la llista de Junts de L铆dia Saura amb el 12,94% de sufragis. A Roquetes els quatre alcaldables que ara estaran dins l’ajuntament es presentaven per primera vegada. Roquetes va seguir la t貌nica general amb una davallada important de participaci贸 (53’8%) com arreu de Catalunya, amb un descens de fins a 10’8 punts respecte al 2019.

Els regidors que conformaran l’hemicicle seran: Ivan Garcia com a candidat a l’alcaldia (ERC) i Cinta Garcia (ERC), N煤ria Altadill (ERC), Jordi Allepuz (ERC), Teresa Moreso (ERC), S貌nia Andrade (ERC), Francesc Oll茅 (ERC); Georgina Ebr铆 (PSC), Josep Maria Beltran (PSC); David Poy (Movem), Maria del Pilar Puerto (Movem); L铆dia Saura (Junts), Antol铆 Ortiz (Junts).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

2 + 3 =

脷ltimes not铆cies