HomeEsportsIvan Viladrich de nou en les primeres posicions d'una prova de la...

Ivan Viladrich de nou en les primeres posicions d’una prova de la Copa Catalana BTT Internacional

TORTOSA // Meritori quart lloc en la categoria cadet, d’Ivan Viladrich (Penya Ciclista Baix Ebre-Gran Fons SB Hotels-Terres de l’Ebre) en el 15è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, quarta prova de la temporada de la Copa Catalana BTT Internacional i també puntuable per la Super Cup Massi. Una prova que va ser molt exigent i encara es va complicar més er als ciclistes, amb la pluja caiguda la nit anterior i durant tot el matí, que van convertir un a priori sense molta dificultat tècnica, en un escenari molt complicat.

Ivan va ser a més el primer classificat de nacionalitat espanyola, amb les tres primeres posicions per als francesos, Andrea Noah (USRomanais Peageois), amb un temps de 50:10 en efectuar el recorregut de 16 quilòmetres, seguit de Donan Martino (Team Veloprosopo by Maxpe), 55:54, a 55 segons, i Louis Court (Team Nimes Cyclisme, 52:08 a 1:09. A continuació es va classificar Ivan Viladrich amb 52:35 a1:36. El Campionat català fa una breu parada i torna el pròxim 30 de maig, a l’increïble paratge de la Vall de Lord.

La PC Baix Ebre va tenir també representació en el 41è Trofeu Primavera d’Olot, disputat a Batet de la Serra, que enguany va servir per disputar el Campionat de Catalunya cadet de fons en ruta, amb victòria del local Marc Zafra (Purito-Tadesan-Núria), amb un recorregut de 51 quilòmetres bastant durs per la Zona Volcànica de La Garrotxa,, marcat per una constant pluja que va posar a prova la resistència dels participants. En la competició femenina Raquel Marton va ser tercera i Mar Piñol, quarta, i també van participar amb bon nivell en la competició masculina, Pol Viladoms, Robert Giné i Ivan Rovira.