HomeSocietatJesús celebra la Diada Nacional de Catalunya amb la conferència "Jesús: Poble...

Jesús celebra la Diada Nacional de Catalunya amb la conferència “Jesús: Poble Inclusiu”

Jesús celebra un any més la Diada Nacional de Catalunya amb una conferència institucional, el divendres 9 de setembre a les 19.30 hores, amb la conferència “Jesús: Poble Inclusiu”, i que pretén apropar el dia a dia de l’equipament Icària al poble.

Josep Vericat Vidal, director tècnic de la Llar Residència Icària Fundació Mercè Pla farà la Conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya a la sala de la segona planta de l’EMD.

La Fundació Mercè Pla, amb més de 40 anys de recorregut, és titular d’un ampli ventall de serveis, tots ells orientats a millorar la qualitat de vida de les persones ateses i també de les seues famílies. Amb la missió de vetllar per l’atenció social, en l’àmbit de les Terres de l’Ebre, de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència mitjançant els seus drets.

L’Equipament Icària, ubicat a Jesús des de fa 13 anys, acull un Centre Ocupacional i una Llar Residència, que ofereix suport d’atenció diürna i vida independent, equivalent a la mateixa llar a 24 persones per tal d’afavorir la seua inclusió en l’entorn comunitari.

L’acte, presidit per l’alcalde Víctor Ferrando, acabarà amb la tradicional interpretació de l’Himne Nacional de Catalunya per part de la Banda de Música Manel Matines i Solà.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 85

Últimes notícies